Lojistik Programı tarafından "DHL bakış açısıyla depo yönetiminde güncel uygulamalar" konulu konferans düzenlenmiştir.

23.12.2022 tarihinde, Lojistik Programı tarafından düzenlenen, DHL Global Forwarding Taşımacılık A.Ş. Gümrük ve Entegre Depolar Müdürü Umut İNCE'nin katılmış olduğu "DHL Bakış Açısıyla Depo Yönetiminde Güncel Uygulamalar" konulu konferans gerçekleştirilmiştir. Kampüsteki öğrenciler sınıf ortamından Zoom aracılığı ile etkinliğe katılım sağlamışlardır. Gerçekleşen etkinlik kapsamında Umut İNCE, DHL Global Forwarding Taşımacılık A.Ş.'de depo yönetiminde uygulanan güncel uygulamalar ve teknolojik yenilikler hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmiştir. Etkinliğin son bölümünde ise öğrencilerimizden gelen soruları yanıtlamıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 27.12.2022 11:11

Son Etkinlikler